Hvorfor bør du oppgradere bilens stereohodeenhet?

Det er mange gode grunner til å forbedre stereohodeenheten på kjøretøyet ditt.Men en av de mest populære i dag er å velgebeste android auto hovedenhet.

Android Auto har talekommandoer, så det er enklere enn noen gang å navigere, sende tekstmeldinger, ta telefonsamtaler osv. Dessuten trenger du ikke en helt ny bil for å oppleve moroa.Android Auto kom ut i 2015, og stereoprodusenter for bilettermarkedet har laget nye hovedenheter for å fungere med Android-telefoner.

Når du leter etter en ny android-hodeenhet, sier eksperter at du bør se etter følgende:

• Dobbel DIN eller enkel DIN: De vanlige størrelsene for hoder er dobbel DIN og enkel DIN.Enkelt-DIN-er er 2X8 tommer og doble DIN-er er 4X8 tommer.

• Mottakertyper: Det finnes få forskjellige typer.Du kan få en med en DVD-spiller, og mens multimediemottakere mangler en optisk stasjon, spiller de av video og lyd.

• Funksjoner: Vil du føle at du er på telefonen?Tenk på en kapasitiv berøringsskjerm og ikke en som er resistiv.Noen modeller har også pre-outs for å legge til eksterne forsterkere og til og med en subwoofer.Du kan også ha HD- og satellittradiofunksjonalitet.For det ultimate innen bekvemmelighet, prøv en modell som har trådløs Android Auto-app og Bluetooth-tilkobling.

I følge mange eksperter er en av de beste autohodeenhetene for Android SYGAV Android 10 Car Stereo Radio, så prøv det!

Hvis du leter etter enMazda 3 ettermarked stereo, det er flere utmerkede alternativer med SYGAV.For eksempel anbefaler vi SYGAV bilradio for Mazda 3 Stereo Android 10 hovedenhet.

Med dette enestående produktet er det et innebygd offline kart, slik at du kan bruke det uten Internett-tilkobling.Dette er en stor hjelp når du vil reise og du vil bruke mindre data.Den støtter de fleste landkart i verden.Den vil også støtte Google Maps på nettet, og du kan motta trafikkoppdateringer.Denne hovedenheten har også Bluetooth for å ta telefonsamtaler, samt Bluetooth Music.

Hvis du har informasjonen ovenfor i bakhodet, vil du kunne kjøpe en fantastisk android-hodeenhet til kjøretøyet ditt.Dette vil gi deg mer glede når du skal ut på veien.


Innleggstid: Jan-05-2021